Maaike Chavanu

 

Wie is Maaike?

Yogabindu wordt al sinds 2001 met veel bezieling geleid door yogadocente Maaike Chavanu (1950). Na de docentenopleiding van Jos Plenckers (Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte), begon Maaike in 1990 met lesgeven bij een Satyananda Yogacentrum en 2001 is het begin van Yogabindu.

Ze is zich altijd blijven verdiepen in de Satyananda Yoga, door cursussen in binnen- en buitenland. Zo ontmoette ze in 1992 in Munger (India) de bakermat van yoga, Swami Niranjan, hoofd en inspirator van de Satyananda Yoga. Voor Maaike van grote betekenis en een nog immer blijvende inspiratiebron. Regelmatig gaat ze voor verdieping naar Munger.

Met haar ruime ervaring en enthousiaste toewijding heeft ze op haar beurt vele mensen met yoga in aanraking gebracht, in het bijzonder Satyananda Yoga. Bij Yogabindu geeft Maaike wekelijkse lessen. Daarnaast verzorgt ze workshops voor cursisten en belangstellenden en bijscholing voor yogadocenten. Specialisaties waren jaren lang yoga voor zwangeren, aan ouderen, de adem en individuele yogabegeleiding (therapie). Ben je op zoek naar individuele yogales of privé-(yoga)begeleiding? Neem dan contact op met Maaike.

0486-475591
info@yogabindu.nl